Sveriges största anhörigkonferens i Varberg den 15 och 16 maj!

Vill du hänga med oss till Varberg under två dagar? Eller kanske bara en? Du väljer.

Är du medlem i Anhörigföreningen Göteborg så bjuder föreningen på de två dagarna! Du får fika, lunch och fika igen bägge dagarna. Och mängder med intressanta föredrag och seminarier som du väljer själv.

Hör av dig till oss innan du anmäler dig, på föreningens telefon 0735-28 98 28 eller via mail:  info@anhoriggbg.se

Läs vad Riksförbundet skriver om dagarna:

”Ibland behöver vi få göra saker som vi själva väljer och önskar för att vi ska orka vara anhöriga. Att anhöriga har rätt till sitt eget liv borde vara en självklarhet men idag är verkligheten ofta en annan.

Hur stort behovet av egentid är är självfallet högst individuellt och varierar ofta över tid. Inget är rätt och inget är fel.

Under 2018 års Anhörigkonferens vill vi på Anhörigas Riksförbund belysa detta problem. Vi kommer ta reda på vilka produkter och tjänster som idag finns, för att sedan kunna ställa krav på vad som behövs i framtiden för att vi ska nå målet; Anhörig – med rätt till eget liv!

Vi vänder oss till anhöriga, såväl politiker, tjänstemän, vård- och omsorgspersonal, frivillig- och intresseorganisationer, som till alla ni andra intresserade av anhörigfrågor. Vi lyfter aktuella och viktiga frågor inom anhörigområdet. Vi förmedlar den senaste kunskapen och ger dig möjlighet att nätverka. Vi vill inspirera och beröra.

Välkomna till två sprängfyllda dagar med kunskap, information och inspiration!

 

Läs mer här!