Nu är programmet för Anhörigriksdagen 2017 klart!

Vill du hänga med till Anhörigriksdagen i Varberg den 9-10 maj? Två dagar eller en dag?

Hör av dig till föreningen via mail info@anhoriggbg.se eller tfn 0735- 28 98 28! Läs mer här!

Programmet för Anhörigriksdagen i Varberg den 9-10 maj är klart. Som deltagare kan du nu gå in och välja vilka seminarier du vill gå på. 

Anhörigriksdagen i Varberg är en konferens som sträcker sig över två dagar. Här ligger fokus på anhörigfrågorna. Som deltagare skräddarsyr du din egen konferens genom att välja mellan olika parallellseminarier. Schemat är nu satt och du som deltagare kan gå in och välja mellan de 16 olika seminarierna.

– Om du redan är anmäld så gör du detta enklast genom att gå in på din bokning. Alla som är anmälda får ett bekräftelsemejl skickat till sig och i det hittar du en länk som du klickar på för att göra dina ändringar, säger organisationsombudsman Anett Karlsson.

Var hittar man programmet?

– Programmet ligger i sin helhet på Anhörigas Riksförbunds hemsida om man vill läsa igenom och fundera lite. Det ligger även med som en pdf i det här utskicket.

Är det begränsade platser på någon föreläsning?

– Nej det är inte begränsade platser på någon av föreläsningarna i år, så man behöver inte vara orolig över att inte få plats.

Hur många seminarier kan jag välja?

– Du kan välja fyra stycken seminarier, ett per seminariepass. Vi erbjuder också sju huvudföreläsningar som alla deltagare är välkomna på.

Vad händer om jag ångrar mig och vill byta seminarium?

– Det är inga problem. Ångrar du dig så är det bara att gå in på din bokning och ändra.

Klicka här för att anmäla dig till Anhörigriksdagen 2017!

Anhörigas Riksförbund är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som stödjer anhöriga och anhörigvårdare oavsett ålder, kön eller diagnos hos den som vårdas.