Datum/Tid
Datum - 20/04/2017
11:00 - 16:30

Plats
Dalheimers hus

Kategorier


Brukarstödcentrum har sedan 2007 erbjudit kostnadsfri rådgivning, stöd och vägledning i frågor som rör funktionshinder. Den 20 april firar HSO Brukarstödcentrums 10-årsjubileum med en heldag på Dalheimers hus.

De skriver:

 Jubileumsdagen inleds med en tillbakablick på hur Brukarstödcentrum bildades, följt av information om hur vi arbetar idag. Efter lunch gästas vi av representanter från Socialtjänsten, Habiliteringen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Färdtjänsten. De kommer att berätta om vilken typ av stöd och hjälp de kan erbjuda förpersoner med funktionsnedsättningar. Vid varje pass finns möjlighet att ställa frågor. Med andra ord, ett ypperligt tillfälle att få reda på mer om vad såväl Brukarstödcentrum som offentliga verksamheter kan erbjuda!

Vi avslutar med öppet hus och mingel i HSO:s lokaler på andra våningen i Dalheimers hus.

 Vi hoppas att många vill komma och både fira och lära sig mer tillsammans med oss på Brukarstödcentrum! Deltagandet är gratis och lunch och fika ingår.

 Vi behöver ha din anmälan, med information om eventuell specialkost och övriga särskilda behov, tillinfo@gbg.hso.se senast den 10 april.

Se bifogade inbjudan och program för mer information.

 Program Brukarstödcentrums 10-årsjubileum