Datum/Tid
Datum - 15/10/2019
18:00 - 20:00

Plats
Gyllenkrokens allaktivitetshus

Kategorier


 

Projekt Trialog – stöd till anhöriga och deras närstående, hälsar dig välkommen till en kostnadsfri kväll som handlar om att vara anhörig.

Projekt Trialog vill bjuda in dig som är anhörig till en vuxen person med psykisk ohälsa.

Kanske upplever du att man inte lyssnar på dig som anhörig eller inte tar hänsyn till dina kunskaper och erfarenheter?

Vilken hjälp och vilket stöd kan jag som anhörig få?

Vi hoppas att du under denna kväll kan få ta del av andras erfarenheter och kunskaper, men också få möjligheten att ställa frågor eller dela med dig av dina tankar. Tillsammans ser vi till att det blir ett givande kväll kring anhörigskapet.

Vi i projekt Trialog, Karin Davidsson och Gustav Jagner, berättar om våra erfarenheter från projektets första år samt informerar om kommande delar i projektet.

Under kvällen kommer Lena Hultén och Annika Sydberger Norrman, båda från Anhörigföreningen Göteborg, att berätta om sina erfarenheter som anhöriga. De informerar även om Anhörigföreningens arbete.

Två anhörigkonsulenter, Monica Albinsson – Norra Hisingen och Katarina Harström – Partille, berättar om sina arbeten och det stöd som finns att få för anhöriga.

Var: Stiftelsen Gyllenkroken,Garverigatan 2, vid Svingelns hållplatser.

Vi bjuder på fika.

Varmt välkommen!

Då det är ett begränsat antal platser, så är det klokt att du anmäler dig så snabbt som möjligt. Anmäl dig senast den 8 oktober. Meddela oss om du önskar specialkost.

Anmäl dig till Karin Davidsson, 031–502768, karin.davidsson@brackediakoni.se

eller till Gustav Jagner, 031–502769,  gustav.jagner@brackediakoni.se