Datum/Tid
Datum - 06/12/2021
16:00 - 17:45

Kategorier


Bio The Father på Capitol vid Skanstorget

Du och en vän/närstående är välkomna att se filmen Fadern på bio Capitol den 6 december kl 16, utan kostnad. Biografen ha ca 200 platser så det finns goda möjligheter att sitta glest!

The Father som den engelska titeln är (filmen är textad) har fått två Oscarsutmärkelser och mycket bra kritik i tidningar och annan media. Handlingen beskrivs av SF så här: Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner i sin egen värld av minnen och föreställningar. The Father är en rörande och ögonöppnande skildring av åldrande och anhörigskap som inte liknar någon annan.

Har du lust att göra oss och andra medlemmar i föreningen sällskap på bion den 6 december så anmäl dig senast den 1 december till info@anhoriggbg.se med namn och telefonnummer samt information om du kommer ensam eller tillsammans med någon. Du kan också ringa och anmäla dej på telefonnummer 0735-28 98 28 måndag-fredag kl 10-11 alternativt kl 18-19.