Kostnadsfritt seminarium
Om din inbjudan ser konstigt ut i din e-postklient, klicka här.
                                                                   
Trialog - Att rusta för ett gott samarbete inom psykiatrin

Inom psykiatrin finns tre viktiga aktörer: personen med psykisk ohälsa eller funktionsnedsättning, dennes anhöriga samt personal. Var och en med sitt perspektiv. I och med de olika perspektiven uppstår lätt missförstånd, något som förhindrar ett gott samarbete.

Forskning visar att personer med psykisk ohälsa eller funktionsnedsättning återhämtar sig snabbare om deras anhöriga får vara delaktiga i processen. Anhöriga känner sig dock ofta utestängda. Det finns mycket kunskap om anhörigas upplevelser och behov, men hur använder man den kunskapen?

Välkommen att ta del av de tre perspektiven, samt hör mer om projekt Trialog. Ett nystartat treårigt projekt som vill sätta fokus på det goda samarbetet.
När?

Onsdagen den 6 mars
kl 14.30-16.30
Var?

Arena: Första Lång
Första Långgatan 17 B, Göteborg


Hur?

Seminariet är kostnadsfritt, men vi vill gärna veta om du kommer. Följ länken för att anmäla dig, och om du vill, en vän!
Talare under seminariet

Lena Hultén pratar utifrån sin erfarenhet som anhörig. Hon är aktiv i Anhörigföreningen Göteborg.

Malin Emanuelsdotter berättar om sina egna erfarenheter kring psykisk ohälsa. Arbetar inom NSPHiG.

Lennart Lundin, leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi. Är förste vice ordförande i Schizofreniförbundet.

Karin Davidsson och Gustav Jagner från Bräcke diakoni berättar kort om Projekt Trialog, ett Arvsfondsprojekt som vänder sig till anhöriga till vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar/psykisk ohälsa.
Om Projekt Trialog

Projekt Trialog är ett nystartat treårigt projekt finansierat av Allmänna Arvsfonden. Projektet vill synliggöra situationen för anhöriga till personer med psykisk funktionsnedsättning och målsättningen är att hitta metoder för bättre samarbeten.

På detta event kan fotografering och videoupptagning förekomma. Genom att medverka på eventet samtycker du till att synas på eventuella bilder och/eller filmer. Materialet används av Bräcke diakoni i varumärkesbyggande- och/eller informationssyfte. Vill du inte synas på foto eller film, meddela Bräcke diakonis representanter på plats.

Bräcke diakoni I 031-50 25 00
Ansvarig utgivare Sara NordenfeltI sara.nordenfelt@brackediakoni.se