Datum/Tid
Datum - 15/05/2018 - 16/05/2018
09:00 - 16:00

Plats
Sparbankshallen,

Kategorier


Anhörigriksdagen

Ibland behöver vi få göra saker som vi själva väljer och önskar för att vi ska orka vara anhöriga. Att anhöriga har rätt till sitt eget liv borde vara en självklarhet men idag är verkligheten ofta en annan. 

Hur stort behovet av egentid är är självfallet högst individuellt och varierar ofta över tid. Inget är rätt och inget är fel.

Under 2018 års Anhörigriksdag vill vi på Anhörigas Riksförbund belysa detta problem. Vi kommer ta reda på vilka produkter och tjänster som idag finns, för att sedan kunna ställa krav på vad som behövs i framtiden för att vi ska nå målet; Anhörig – med rätt till eget liv!

Anhörigriksdagen i Varberg är Sveriges största anhörigkonferens. Vi vänder oss till anhöriga, såväl politiker, tjänstemän, vård- och omsorgspersonal, frivillig- och intresseorganisationer, som till alla ni andra intresserade av anhörigfrågor.

Vi lyfter aktuella och viktiga frågor inom anhörigområdet. Vi förmedlar den senaste kunskapen och ger dig möjlighet att nätverka. Vi vill inspirera och beröra.

Kostnad: 1 500 kr för dig som är medlem i Anhörigföreningen.

Välkomna till två sprängfyllda dagar med kunskap, information och inspiration!

Hälsar

Anhörigas Riksförbund

Vill du hänga med till Varberg, en eller två dagar? Hör av dig till föreningen 0735-28 98 28 eller info@anhoriggbg.se så betalar vi kostnaden!